Nákup v: CZK / EUR
Suché červené víno

Suché červené víno

Suché červené víno vyrobené pouze z modrých hroznů (protože červené barvivo se nachází pouze v těchto odrůdách) s nejvýše 4 g zbytkového cukru, a to nakvášením nebo jejich tepelným zpracováním. Při jeho výrobě se rmut (narušené slupky hroznů) nechá několik dní kvasit. Slupky tak zůstávají v kontaktu s kvasící šťávou. Kvašení probíhá delší dobu a za vyšší teploty než u bílého vína. V červeném vínu jsou tak ve vyšší míře třísloviny a také resveratrol (přírodní antioxidant ze slupek i z jadérek), který se vyskytuje i v bílém víně.

doporucujeme
DOPORUČUJEME
 Řazení
 Filtrovat výrobce
 Výrobková řada
{{voRangeSlider.name}}
AKCE
NOVINKA
NOVINKA
{{item.nazev}}{{item.nazev}}

Katalogové číslo:
Záruka:
Dostupnost:

Vaše cena:

shopping cart
AKCE
NOVINKA
NOVINKA
Dostupnost:
Dostupnost: Vyprodáno

shopping cart
shopping cart